- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Probert75
addikt
válasz
-Maci- #128941 üzenetére
Glance Plus Én ezt használom, hibátlanul teszi a dolgát. Mikor érkezik valami, akkor mutatja és még kíméli is a képernyőt mert fel/le mozgatja véletlenszerűen. Csak meg kell szokni, hogyha van valami, akkor kettőskoppra old fel.
-
nyikszi
őstag
válasz
-Maci- #106941 üzenetére
Szia! Én ugyan nem több autóra használom, de egész jó a Fuel buddy. Csv-t is tud importálni. A leírásában írják, melyik cella mi.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
-Maci- #106941 üzenetére
Próbáltad a telefon menü gombját hosszan nyomni. Volt itt nemrég egy hasonló probléma, bár az LG-n jött elő.
(#106880) SharpSA: Én közben megoldottam a hivatalos alkalmazás értesítési problémáját, igaz, kis kerülőúttal. Annál van "jelvény", amin kijelzi, hogy hány értesítés van. Na, ezt AutoTools és automatizáló segítségével már tudom kezelni, jön egy ablak, hogy hány értesítésem van Facebook-on.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest