Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgonc83
tag
igen tudom hogy nem lesz könnyű, ezért is kértem hogy esetleg tudtok e ajánlani oldalakat ahonnan tanulhatok!
énmost találtam 1 ilyet- http://dkrmg-android.github.io- jónak tünik de nincs benne minden. ja és hogy még bonyolultabb legyen egy szervert és honlapot is csinálnomkell valósinüleg mert majd regisztrálni és adatrögzítés és információfeltöltés is lesz, mert ezegy szólgátatást nyújtó App lesz

-
morgonc83
tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
igen akár igy is mondhatnánk de nem feltétlenül. a studió azért sokkal egyszerübbnek tünik.például már összeállítottan az alkalmazásomhoz pár aktivity-t ez ugye a könnyebbik fele- ugymond grafikus felület-és ezeketigy nem kell nekem megirni.de mivel nem vayok programozó(-csak egy phyton könvet olvastamki és gyakoroltam a benne lévő feladatokat eddig-nem volt bonyolult számomra megérteni)
igy kulcsfontosságú dolgokat - parancs szavakat -nemismerek.ezért szeretnékegy oldalt ahol levannak ezek irva- speciál az studiohoz -
morgonc83
tag
sziasztok.
Van 1 nagyon jó ötletem és egy applikációt szeretnék fejleszteni. nem találtam hasonlót se.
most ismerkedem az android studioval (3.0.1)el.
esetleg nem tudtok olyan oldalt ajánlani ahol részletesen le lenne irva a használata? gyorsan tanulok.
nem baj ha nem magyar. thx
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest