Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok van egy ilyen android alkalmazásom. [link] Hogy tudok ebből apk-t csinálni?
-
laslie92
senior tag
Sziasztok! Van egy weboldalam teljesen mobil barát és szeretnék egy webview alakalmazást hozzá. Megvásároltam ezt az appot. [link] Jó szép és tényleg jó de van hibája,ha írni szeretnék nem ugrik fentebb a kép,hogy lássam is mit írok. Így lényegében használhatatlan. Ha gyári böngészőből írok akkor fentebb ugrik az egész és látom mit írok. Valaki nem tudna nekem készíteni egy egyszerű webview alkalmazást? persze nem várom el ingyen fizetnék is érte..
Válaszokat előre is köszönöm Üdv: Laci
-
laslie92
senior tag
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni van egy oldalam weboldal amit már optimalizáltam mobil kinézetre. Tök jól néz ki minden happy! De csak böngészőből! Szeretnék egy alkalmazást hozzá ami telepíthető és és még annyi ha írnak nekem üzenetet jelezzen nekem. Esetleg valaki eltudná mondani,hogy nehéz egy ilyet megoldani? meg lehet csinálni egy átlag felhasználónak vagy bízzak meg egy embert aki megcsinálná nekem?
Annyi könnyítésem esetleg akad hogy van egy komplett APK ami ugyan ezen az elven működik csak ugye az nem az én weboldalam hozza be!
Várom azok jelentkezését akik segíteni tudnak nekem.. Nem várom el ingyen Az oldalam mobilos nézete itt található www.laslie.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönöm szépen a segítséged :