Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Én nem a srác fizetési igényére értettem, hogy korrekt, mert nincsen junior szinten sem, hanem azt mondtam, hogy a 2000ft/óra az reális fizetés lehet egy junior fejlesztőnek (de ugye a teljesen kezdő != junior dev).
Szerintem a layoutoknál fontosabb (mert szvsz abba elégé hamar bele lehet rázódni, még akkor is, ha előtte nem is látott ilyet), hogy a lifecycle dolgokkal (legalább activityknél, mert fragmenteknél lássuk be elég bonyolult) tisztában legyen, mi a singleton és hasonszőrű dolgok.
-
scream
veterán
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Hát őszintén junior android dev(re pályázó) pozícióba szerintem azért már illik tudni alapvető android specifikus dolgokat...
Még a végzettségére lennék kíváncsi, hogy csak az online tanfolyamos papírja van, vagy van más egyéb is?
Meg ha ez főállás, akkor miért óradíjat mondott (ami egyébként szerintem megfelelő tudás mellett reális is lehet, márha nettóról beszélünk)?
Persze lehet hogy csak az irigység beszél belőlem, hogy én nem egyből junior-ként kezdtem és ki kellett érdemelni a junior rangot is.

-
scream
veterán
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Glide.with(MainActivity.this)
.load("http://sampleurl.com/sample.jpg")
.diskCacheStrategy(DiskCacheStrategy.SOURCE)
.into(imageView);Wiki-ből: Caching and Cache Invalidation
Én általában a
.diskCacheStrategy(DiskCacheStrategy.SOURCE)-ot használom, de van más is még. -
scream
veterán
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Csupán érdeklődésből, miért ilyen régi libet használsz? 2015 nov. vége óta nem nyúltak hozzá. Ott a Glide pl, az sokkal naprakészebb (meg jobb).
-
scream
veterán
válasz
Bruce1967
üzenetére
Ha tippelnem kéne akkor odáig el sem jutna az app, hogy firebase-t meg google service-t zavarja, mert nincsen internet permission-je.
De jóval egyszerűbb lenne a mi (és a te) dolgunk(od), ha kicsit kifejtenéd, hogy mégis mi ez az egész.
Mi alapján (leírás, videó, csak úgy, stb) készítetted, miért apk-t forgatsz (gondolom ráadásul debug apk) anélkül, hogy akár 1x is kipróbáltad volna azt emulatoron vagy fizikai eszközön?
Mindezeket mindenféle gúny és egyéb negatív dolgok nélkül kérdezem, próbálom megkönnyíteni a te dolgodat is.
-
scream
veterán
Hali!
Én mostanában írtam egy sample Google TTS appot, nem egy nagy ördöngősség és egész normális a kiejtés is. Egyedül a kérdőmondatokkal van gond, illetve a gondolatjelekkel (nem szakítja meg a mondat folyamatosságát, hanem azt is csak darálja), de megoldható kis replace-el.
Másról sajnos én sem nagyon tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest