Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Az infot én is úgy találtam egy példaprogramban, de lehet ListView egy sima Activityben is. A setListAdaptert a ListView-n belül kell kiadni.
ListView listView = (ListView) findViewById(R.id.listView);
// Assign adapter to ListView
listView.setAdapter(dataAdapter);
Arra figyelj, hogy az AsyncTask logikája szerint a konfigurációs változásokhoz az Activity alkalmazkodik, tehát a listView-t ott kell "létrehozni" (első sor), viszont a feltöltése történhet az AsyncTaskból is. Bár én inkább úgy oldanám meg, hogy az AsyncTask adja az adatokat az Adapter mögé, és az onPostExecute (vagy az onProgress...) csak az adatok megváltozását jelzi.
((A kötelező list elem csak a "gyári" adapterre vonatkozik, de azt át lehet és szabad (néha kell is) írni, és akkor olyan lista-elemeid lehetnek, amit csak akarsz.))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest