Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Csaby25
üzenetére
(Szerintem) nehezedő sorrendben néhány ötlet pár sorral lejjebb, bár gyakorlatilag az első 1-2-n kívül az összes a végtelenségig elbonyolítható
pluszpont ha kell hozzá szerveroldali komponens is, és azt is te csinálod (a firebase az mondjuk fél-pluszpont). A Tier 5 már csak egy bónuszsor részemről: ha össze tudsz rakni egy épkézláb chat appot, akkor már nagy gond nem lesz ezen a szinten (viszont a Tier 3-4 alatt meg tényleg nem látom értelmét "mutogatni" az appot). Na meg sok függ attól, hogy kezdő / újrakezdő / karrierváltó vagy-e, és akkor még nem is említettem, hogy mindenki mást ért az adott szenioritási szint alatt.(Szintén személyes vélemény, de úgy gondolom, az ilyen portfólió-jellegű építkezésnek itthon nem sok előnye van, legalábbis én nem nagyon tapasztaltam ilyet. Talán egyszer fordult elő velem, hogy egyáltalán ránézett bárki (csak a kódra, nem is az appra).)
Tier 1: countdown timer, tic-tac-toe, catch the kenny (amelyiket nem ismered, keress rá, valószínűleg úgy egyértelmű lesz)
Tier 2: todo lista, bevásárlólista, notes
Tier 3: kvíz app, kalóriaszámláló
Tier 4: chat app, github timeline böngésző
Tier 5: online shop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pluszpont ha kell hozzá szerveroldali komponens is, és azt is te csinálod (a firebase az mondjuk fél-pluszpont). A Tier 5 már csak egy bónuszsor részemről: ha össze tudsz rakni egy épkézláb chat appot, akkor már nagy gond nem lesz ezen a szinten (viszont a Tier 3-4 alatt meg tényleg nem látom értelmét "mutogatni" az appot). Na meg sok függ attól, hogy kezdő / újrakezdő / karrierváltó vagy-e, és akkor még nem is említettem, hogy mindenki mást ért az adott szenioritási szint alatt.