Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
APK szerkesztéshez (és akár reverse engineeringre) a Virtuous Ten Studio-t szoktam használni. Nem tudom a témaAPK-ban mi van, mindenesetre a tiszta kibontáshoz és visszacsomagoláshoz jól jöhet. [link]
Tippre kell lennie egy XML fájlnak ami a témát írja le, hasonlóan a manifesthez. Majd megnézem ha lesz egy kis időm.
-
Sianis
addikt
Attól, hogy törlöd a hdpi könyvtárból a képeket, még a többiből, (ldpi, mdpi, xhdpi) meg fogja találni a megfelelő nevűt és azt fogja használni, csak átméretezi. Ahhoz, hogy átverd felül kell írnod ezeket az ikonokat. Ha meg egyáltalán nem találja akkor ki fog fagyni "Resouce not found" exceptionnel szerintem. Bár lehet, hogy a rendszertémák esetében ilyenkor visszaáll a gyárira.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Amazfit GTR Mini okosóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest