Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nincs benne layout file. Nem is tudod lenyitni a fület.
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja, akkor mégiscsak én értettem félre. Nem csoda, hogy nem sikerült megkeverni a gépet... Viszont akkor jól fog működni amit írtam! 
(((Ezt az egyszerű log-ot csak úgy hirtelen készítettem, amikor a még-nem-rootolt tab nem volt hajlandó kiírni a rám vonatkozó system log-ot (AIDE-t használtam külföldön, net nemigen volt). És a feladatát tökéletesen el is látta. Később univerzálissá - pontosabban thread-safe-é akartam tenni, csak megzavart, amiket olvastam: eredetileg is thread-safe volt
)))(((Most meg van egy nagy adathalmazom, amit a program szépen feldolgoz. Arra gondoltam, hogy nem fogom minden csip-csup hibáért leállítani az egész folyamatot, hanem szépen log-olja a hibákat, és csak a végén mondja meg, volt-e hibás (nem importálható) adat. Erre viszont pont kéznél volt ez - a logtól független - secunder log. Egyébként ez tök jól működik, abban nem voltam biztos, hogy minden körülmény között fogja-e ezt produkálni...)))
Hálás köszönet, nem rongálom tovább a kiírást...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)))