Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Hát, nem is tudom mit kéne csinálni. Az egy dolog, hogy szórakoztat ha írok valamit és sikerül... de végül is azért kezdtem ezt tanulni, hogy megélhetési céllal is visszavergődjek valahogy erre a területre . Jól láthatóan azonban alkalmazottként semmi esély rá, ha pedig csak úgy a piacra írkálnál ezt azt, így ott eléggé ki vagy szolgáltatva a Googlenak és a Play Store - nak. Most elég kevéssé látom hogy ilyen szempontból miképp lenne reálisan értelme az Android Studio + Kotlin eszközt tovább nyüstölni. Lehet, hogy elpazaroltam csak rá az időt és mást kellett volna tanulni. Pythont, vagy nem tudom mit.
Bár ahogy látom más fórumokon manapság még a webes backend, frontend is telített. Sőt, ismerősöm 7 év banki rendszergazdai múlttal is hónapok óta parlagon hever.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest