Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Te hol tanultál?
Nekem az Ekler féle kezdő és az alapozó van meg, a haladóra már (vagy még) nem áldoztam pénzt. Szívesen megnézném, megnéztem volna azt is de egyrészt innen már magam is tovább tudok lépni ha akarok (igaz, így önállóan sokkal nehezebb) , másrészt nem bírtam megindokolni hogyan fog megtérülni ez a pénz. Márpedig manapság nem engedhetem meg magamnak hogy 6 számjegyű összegeket szórjak ki az ablakon.
De se állás, se szabadúszó fejlesztés irányban nem látom hogy igazán labdába tudnék rúgni. Azt gondoltam egy több milliárd felhasználós piacon azért könnyen lehet találni némi aprót, de mintha ez baromi nehézkesen menne....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 10
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Használt / Felújított Dynabook Satellite Pro C40-G Intel Core i5-10210U 8 GB RAM 256 GB S
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest