Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Sziasztok,
No, elvileg készen vagyok egy alap változattal. Van itthon egy 2016 os kisebb felbontású Samsungom, azzal elvacakoltam mire azon is futottak és jól megjelentek a dolgok. Még memória korlátba is ütköztem, egyes funkciókat át kellett írnom. Bár elsősorban tanulási céllal csináltam ezt a konkrét játékot , azért nyilván hasznát is szívesen látnám ha van rá mód.
A jelenlegi változat csak lokálisan működik, ergo ha nincs hálózat akkor reklám sem fut, de játszani azt lehet vele. Hogy lehet ebből legjobban kihozni a pontenciálisan benne lévő 10 dollárt?
Látom pl. , hogy a MobAds nem engedélyez Donate gombot meg ilyesmiket. Van-e olyan platform ahová fel lehet tenni Donate gombos, vagy másképp PayPalos fizetést lehetővé tevő verziót és a mobilok is hajlandók megbízhatóként telepíteni az onnan származó cuccot?
Olvasgatok magam is ebben a témában, de ha van valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Diablo IV
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest