- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
izeke111
üzenetére
Nem ismerem, viszont a leírás alapján ez a GitHub Actions-ben használható. Az pedig nem szükségszerűen kerül bele az alkalmazásodba, tudomásom szerint ez egy CI tool.
Itt találtam egy licenct ami szerintem ide tartozik. Mivel a Commercial use szabad, így én nem látom, hogy ezt egy bármilyen appban miért ne lehetne (de ez semmilyen szinten sem jogi tanács
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.