Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
izeke111
üzenetére
Nem ismerem, viszont a leírás alapján ez a GitHub Actions-ben használható. Az pedig nem szükségszerűen kerül bele az alkalmazásodba, tudomásom szerint ez egy CI tool.
Itt találtam egy licenct ami szerintem ide tartozik. Mivel a Commercial use szabad, így én nem látom, hogy ezt egy bármilyen appban miért ne lehetne (de ez semmilyen szinten sem jogi tanács
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- Konteó topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.