Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
izeke111
üzenetére
Nem ismerem, viszont a leírás alapján ez a GitHub Actions-ben használható. Az pedig nem szükségszerűen kerül bele az alkalmazásodba, tudomásom szerint ez egy CI tool.
Itt találtam egy licenct ami szerintem ide tartozik. Mivel a Commercial use szabad, így én nem látom, hogy ezt egy bármilyen appban miért ne lehetne (de ez semmilyen szinten sem jogi tanács
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Hivatalosan kell License and copyright notice, ami neked semmibe se kerül. Ami a GitHubon van amúgy általában felhasználható bizonyos keretek között - legtöbbször olyanokat várnak el, mint ami a fentebb linkelt licencben van.