Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
szerintem (tapasztalatom alapján) igen, Android studioban natívan fejleszteni teljesen más szint mint VS-ben (főleg kotlinban
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttertVannak amúgy más jellegű megoldások is, pl ez; ezek már olyanok amik bár hobbi projektben érdekesek lehetnek, de ha határidő van, stb, akkor neccesek általában. Hobbiprojektbe meg mehet bármely crossplatform is, ahhoz kb mind elég érett. Max néha előfordul hogy egy funkcióra 2 óra helyett mondjuk 5 kell vagy hasonló, de ha hobbi, akkor ezt még élvezheted is, meg "egzotikusabb" tapasztalatot is ad. Szóval vannak érvek - ellenérvek mindkét oldalon igazából
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ahogy írtam, utóbbi is megoldható, de én még nem láttam olyan embert aki ezt javasolja (valós projekttel / tapasztalattal a háta mögött) a natív megoldás helyett. A flutter pl tudtommal újabb / szebb / jobb mint bármely crossplatform cucc, de még ezt se szeretik annyira a natívhoz viszonyítva. Ezt viszont csak hallomásból tudom, nem ismerem a fluttert