Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Én személy szerint örülök is neki, hogy kiiktatták a Huawei-t, mert van még pár hülyesége neki: például az SD kártya, abból csinál egy virtuálisat belső tárhelyre, és akármit csinálok, csak azt érem el, a valódi SD kártyát meg ő a saját kamera szoftverével. Előző telefonomon nem engedte az akkumulátor fogyasztást lekérdezni (hogy mennyi milliwattal merül), de a háttérben futó Service-t (ami activity nélkül fut) is kilövi egy idő után, kivéve ha a felhasználó a beállításokban külön megengedi ezt a programnak, de vannak a "baráti" appok, amiknek meg simán megengedi (messenger, runtastic,stb.) Csak a Huawei telefonoknál nem lehet kikapcsolni a telefon feloldását, ha van olyan ember mint én, hogy idegesíti az egész, és a bekapcsoló gombbal egyszerre a főmenüben akar lenni, mert nincs semmi ellopni való a telefonon, akkor azt nem tehetem meg, mert ha mindent kikapcsolok (ujjlenyomat, pin) akkor is ott a zárképernyő amin végig kell húzni az ujjamat.És minden még eszembe sem jutott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest