Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi hunfatal! Jó tipp! Csak nem elég neki a .net-em, most növelem.
CoolBoy323-nak: én magamtól kezdtem tanulni, C-s (de nem C++-os) alapom volt. Mindent leírtam a lattilad.org/android oldalon, ott vannak magyar összefoglalókhoz linkek is. Ha kell, tudok még küldeni anyagot pdf-ben. Ha kell szívesen segítek is, ha elakadsz, még ha csak "hobbi-programozó" vagyok is.
Én azt javaslom, hogy ne külön kezdd el a Java-t, érdemesebb rögtön Android környezettel kezdeni, mert abban is van rengeteg tanulnivaló. Ha nulláról indulsz, akkor úgyis mindegy. Egy androidos telefon az nagyon hasznos, sőt leginkább elengedhetetlen. Vagy tablet. Emulátoron fejleszteni elég unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest