- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi hunfatal! Jó tipp! Csak nem elég neki a .net-em, most növelem.
CoolBoy323-nak: én magamtól kezdtem tanulni, C-s (de nem C++-os) alapom volt. Mindent leírtam a lattilad.org/android oldalon, ott vannak magyar összefoglalókhoz linkek is. Ha kell, tudok még küldeni anyagot pdf-ben. Ha kell szívesen segítek is, ha elakadsz, még ha csak "hobbi-programozó" vagyok is.
Én azt javaslom, hogy ne külön kezdd el a Java-t, érdemesebb rögtön Android környezettel kezdeni, mert abban is van rengeteg tanulnivaló. Ha nulláról indulsz, akkor úgyis mindegy. Egy androidos telefon az nagyon hasznos, sőt leginkább elengedhetetlen. Vagy tablet. Emulátoron fejleszteni elég unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- 200 EZEREL ÁR ALATT !MAGYAR VÁSÁRLÁS ! ÚJ BONTATLAN 3 ÉV GARI MSI KATANA 2K WQHD 240 HZ I7 14650HX
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iphone 16 Pro 128GB 92% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest