Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi hunfatal! Jó tipp! Csak nem elég neki a .net-em, most növelem.
CoolBoy323-nak: én magamtól kezdtem tanulni, C-s (de nem C++-os) alapom volt. Mindent leírtam a lattilad.org/android oldalon, ott vannak magyar összefoglalókhoz linkek is. Ha kell, tudok még küldeni anyagot pdf-ben. Ha kell szívesen segítek is, ha elakadsz, még ha csak "hobbi-programozó" vagyok is.
Én azt javaslom, hogy ne külön kezdd el a Java-t, érdemesebb rögtön Android környezettel kezdeni, mert abban is van rengeteg tanulnivaló. Ha nulláról indulsz, akkor úgyis mindegy. Egy androidos telefon az nagyon hasznos, sőt leginkább elengedhetetlen. Vagy tablet. Emulátoron fejleszteni elég unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest