- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Evangelista
üzenetére
Tulajdonképpen ilyen szinten nem nyúltam bele és nem is akarok, mert majdnem minden jól működik, nem is igazán custom firmware, csak kis módosítások kellenek. Pár általuk használt program kicserélése ( egyiknek sincs köze a goggle cuccokhoz), kb 1-2-3 szükségtelennek ítél külső program törlése a telepítőből, stb. Marad a gyári telepítő, a gyári recovery-boot-bootloader, semmi ilyesmi nem változna. Még azzal is kompromisszumot kötötk ha a build.prop-ban nem módosíthatom az eszköz nevét ( úgy vettem észre arra kényes)
Érdekes módon, ha a feltelepített rendszeren végzek bármi ilyen módosítást semmi gond, és twrp mentéssel visszaállítható és működik, de ha ugyanazt a telepítőbe teszem akkor már nem megy. Gyakorlatilag szinte semmit nem írok át csak minimális a módosítás és már hibát okoz.
Nem tudom hogy nincs valami ellenőrző fájl-összeg ami nézi a telepítő futását-módosítását és ha nem úgy fut le ahogy kell akkor történik ilyen? Valami ilyesmire gondoltam. Sajnos ezzel a droid 7-el nem vagyok kibékülve, utoljára a kitkat volt amivel szórakoztam, akkor még nem voltak ilyen gondjaim
Jó lenne erre rájönni, tulajdonképpen már nem is a rom megcsinálása a lényeg, hanem hogy megtudjam a megoldást, mert nem szeretem feladni, de itt közel vagyok hozzá
Sajnos sehol nem találok ezzel kapcsolatban infót, már baromi sok időm elment rá.Lehet hogy a System.ui-ban kellene keresgélnem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest