Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Evangelista
üzenetére
Tulajdonképpen ilyen szinten nem nyúltam bele és nem is akarok, mert majdnem minden jól működik, nem is igazán custom firmware, csak kis módosítások kellenek. Pár általuk használt program kicserélése ( egyiknek sincs köze a goggle cuccokhoz), kb 1-2-3 szükségtelennek ítél külső program törlése a telepítőből, stb. Marad a gyári telepítő, a gyári recovery-boot-bootloader, semmi ilyesmi nem változna. Még azzal is kompromisszumot kötötk ha a build.prop-ban nem módosíthatom az eszköz nevét ( úgy vettem észre arra kényes)
Érdekes módon, ha a feltelepített rendszeren végzek bármi ilyen módosítást semmi gond, és twrp mentéssel visszaállítható és működik, de ha ugyanazt a telepítőbe teszem akkor már nem megy. Gyakorlatilag szinte semmit nem írok át csak minimális a módosítás és már hibát okoz.
Nem tudom hogy nincs valami ellenőrző fájl-összeg ami nézi a telepítő futását-módosítását és ha nem úgy fut le ahogy kell akkor történik ilyen? Valami ilyesmire gondoltam. Sajnos ezzel a droid 7-el nem vagyok kibékülve, utoljára a kitkat volt amivel szórakoztam, akkor még nem voltak ilyen gondjaim
Jó lenne erre rájönni, tulajdonképpen már nem is a rom megcsinálása a lényeg, hanem hogy megtudjam a megoldást, mert nem szeretem feladni, de itt közel vagyok hozzá
Sajnos sehol nem találok ezzel kapcsolatban infót, már baromi sok időm elment rá.Lehet hogy a System.ui-ban kellene keresgélnem?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest