Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Sajnos egy box-omat sikerült brickelni, elég keményen. ( ennyire az elmúlt évek alatt egyet sem)
Nagy nehezen visszahoztam annyira, hogy van recovery, de nincs semmi partícióm az emmc-n ( nem tudom az emmc nem sérült-e fizikailag mert pin lock-al lehetett csak visszahozni), semmi sem telepíthető recovery alól.
Jelenleg nem lehet semmit írni rá, nincs egy partíció sem. Sd kártyáról tudok Libreelecet indítani, és ssh-n hozzáférek így a boxhoz.
Van valami mód arra hogy így visszaállítsam a partíciókat?
Van gyári firm-em, img és zip formátumban is, és van TWRP mentésem.
Tudok ezzel valamit kezdeni? Ha van valakinek ötlete nagyon hálás lennék érte
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest