Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Hi! Írtam egy internetrádiós programot saját részre csupa 32K rádiókkal, kiszámoltam hogy óránként 27-40 MB-ot fog fogyasztani, és mivel a MediaPlayernek kell 30 mp, mire megbírkózik egy ilyen alacsony bitrátás rádióval, ezért AACPlayer-t használtam hozzá. A legnagyobb döbbenetemre egy délelőtt alatt leszívta az 1 giga internetemet. Okulásként írom hogy vigyázzatok vele.
Más. Három napja szórakozok az OpenGl-el, egy része elég jól szembe megy az általános programozói logikával de azért egy texturával bevont kockát sikerült megforgatni, majd az about oldalakon jól fog mutatni. Van itt olyan aki nem csak hülyeségre használja?

-Domel
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest