- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Hi! Próbálom megérteni a Fragmentek működését, de már a tizenhetedik próbálkozásom fulladt kudarcba. (kezd a hócipőm telelenni az egésszel)
Most már ott tartok, hogy szerintem nálam nem stimmel valami, mert a youtube videón ami megy a gyereknek, az nálam nem.FragmentTransaction ftc = getSupportFragmentManager().beginTransaction();
BlankFragment fragmentDemo = BlankFragment.newInstance(5, "my title");
ftc.replace(R.id.tvFragText, fragmentDemo);
ftc.commit();Első sort teljes egészében aláhúzza pirossal, a harmadik sorban meg a "fragmentDemo"-t, pedig valószínűleg ennek működni kellene. (Valamit telepíteni kellene hozzá??)
Valaki tudna bemásolni egy teljesen minimál kódot, aminek 1000% hogy működni kell? Mert ha az sem működik, akkor hagyom az egészet. Annyit látok, hogy ez a fragment dolog már a többszöri verzióknál tart, lehet hogy amiket én próbálgatok, azok már elavultak?
-----------------------------
Ja és egy másik kérdés, mert egy Android Studio-t megfektettem vele: ha kiírja a compiler, hogy a letöltött példaprogram nem futtatható mert az én Gradle verzióm 2.10.1 de a minimum 2.14.1, akkor mit kell csinálni? Én letöltöttem a Gradle 3.0-t, aztán próbáltam bemásolni valami könyvtárba, meg a letöltés linkjét kicserélni valami Gradle fájlban (mindenfélét olvastam ezügyben), aztán egyszer csak nem működött többé az Android Studio, hiába csináltam vissza, uninstall/install kellett...Üdv: Domel
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Nvidia Quadro FX570
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest