Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Hi! Próbálom megérteni a Fragmentek működését, de már a tizenhetedik próbálkozásom fulladt kudarcba. (kezd a hócipőm telelenni az egésszel)
Most már ott tartok, hogy szerintem nálam nem stimmel valami, mert a youtube videón ami megy a gyereknek, az nálam nem.FragmentTransaction ftc = getSupportFragmentManager().beginTransaction();
BlankFragment fragmentDemo = BlankFragment.newInstance(5, "my title");
ftc.replace(R.id.tvFragText, fragmentDemo);
ftc.commit();Első sort teljes egészében aláhúzza pirossal, a harmadik sorban meg a "fragmentDemo"-t, pedig valószínűleg ennek működni kellene. (Valamit telepíteni kellene hozzá??)
Valaki tudna bemásolni egy teljesen minimál kódot, aminek 1000% hogy működni kell? Mert ha az sem működik, akkor hagyom az egészet. Annyit látok, hogy ez a fragment dolog már a többszöri verzióknál tart, lehet hogy amiket én próbálgatok, azok már elavultak?
-----------------------------
Ja és egy másik kérdés, mert egy Android Studio-t megfektettem vele: ha kiírja a compiler, hogy a letöltött példaprogram nem futtatható mert az én Gradle verzióm 2.10.1 de a minimum 2.14.1, akkor mit kell csinálni? Én letöltöttem a Gradle 3.0-t, aztán próbáltam bemásolni valami könyvtárba, meg a letöltés linkjét kicserélni valami Gradle fájlban (mindenfélét olvastam ezügyben), aztán egyszer csak nem működött többé az Android Studio, hiába csináltam vissza, uninstall/install kellett...Üdv: Domel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Base 500 Black
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest