Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocs, ha megint nagyon alapvetőt kérdezek.
AS-ban hogyan tudom azt beállítani, hogy ugyanazon projekt két külön gépen debugban ugyanazt a certificate-t kapja? A projektet egyébként github-ra/ról töltöttem fel és le a másik gépre (meg is változtatta az összes CRLF-et), de a debug certificate (gondolom az teljesen külön van) nem azonos.
Ha esetleg egy szájbarágós linket vagy examplet tudna valaki adni, nagyon megköszönném. Amit találtam, az ezeregyféle módszert ír le, ráadásul régi AS verziókhoz. Nem tudom melyiket használjam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest