Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enumok memóriaigényéről nem tudok semmit (eredetileg az óva intésről se tudtam, én vígan használtam ha azt ítéltem a megfelelő eszköznek
).A képekkel valószínűleg szerencséd volt, vagy nem foglalnak annyit, mint gondoltad. Még mai eszközökön is jókora OOM pofonokat lehet kapni, ha mondjuk fényképeket olvas fel az ember sampling nélkül, és nem hív rájuk recycle-t.
A 16 MB-os korlát már nagyon régen volt egyébként, platformonként és eszközönként is ingadozik. Némi olvasnivalót találtam a témában SO-n: [link][link] Az utóbbiban van egy lista pár modern eszközről is, hogy hogyan alakultak a számok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).