Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Kicsit szégyenlem, hogy mindig én kérdezek; valószínű egy picit nagyobb fába vágtam a szekercét, mint gondoltam...

Van két adatbázis-táblám. Db1 egyik mezője (egy long id érték) hivatkozik Db2 egy elemére. Amikor Db1 űrlapját jelenítem meg, akkor természetesen nem a long érték, hanem a Db2-ben hivatkozott elem szöveges részei kerülnek kiírásra. Ez szerencsére eddig elég jól működik.A kérdésem a következő: létre tudnék-e hozni olyan custom TextView-t vagy akár speciális osztályt, amelyik KÖVETI a hivatkozás megváltozását. Vagyis, ha a long id megváltozik, akkor frissíti a hozzá tartozó szöveges értékeket is (kikeresi az új értéket az adatbázisból). ÉS mindezt valahogy úgy, hogy a Fragment (amiben az űrlap elhelyezkedik) újraindításait is átvészelje.
Bocsánat, ha homályos egy kicsit a kérdésem. Bevallom, nekem is. Ezt a funkciót most a Fragment-en belül elhelyezkedő kódrészek valósítják meg, csak szeretném ezt a kódot egy kicsit elhatárolni a Fragmenttől. Pl. ha több hasonló hivatkozó értékem van, akkor is tudjam használni. Van valakinek valami ügyes ötlete? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Antik TV internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Renault, Dacia topik
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest