Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Kicsit szégyenlem, hogy mindig én kérdezek; valószínű egy picit nagyobb fába vágtam a szekercét, mint gondoltam...

Van két adatbázis-táblám. Db1 egyik mezője (egy long id érték) hivatkozik Db2 egy elemére. Amikor Db1 űrlapját jelenítem meg, akkor természetesen nem a long érték, hanem a Db2-ben hivatkozott elem szöveges részei kerülnek kiírásra. Ez szerencsére eddig elég jól működik.A kérdésem a következő: létre tudnék-e hozni olyan custom TextView-t vagy akár speciális osztályt, amelyik KÖVETI a hivatkozás megváltozását. Vagyis, ha a long id megváltozik, akkor frissíti a hozzá tartozó szöveges értékeket is (kikeresi az új értéket az adatbázisból). ÉS mindezt valahogy úgy, hogy a Fragment (amiben az űrlap elhelyezkedik) újraindításait is átvészelje.
Bocsánat, ha homályos egy kicsit a kérdésem. Bevallom, nekem is. Ezt a funkciót most a Fragment-en belül elhelyezkedő kódrészek valósítják meg, csak szeretném ezt a kódot egy kicsit elhatárolni a Fragmenttől. Pl. ha több hasonló hivatkozó értékem van, akkor is tudjam használni. Van valakinek valami ügyes ötlete? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest