- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigpróbáltam egy halom kód kombinációt, egyik sem vált be.
Elvileg fel kellene ajánlania 5 próbálkozás után, hogy a PIN helyett a Google accounttal bejelentkezhetek, de nem teszi, mert nem csatlakozik a WiFi hálózathoz (megtalálja, de automatikusan nem kapcsolódik a nyílt hálózathoz). -
válasz
tjb007 #17839 üzenetére
Sajnos nem lehetséges, WiFi-re nem csatlakozik, hiába nyitom meg neki. Megtalálja a hálózatot, de hogy miket állítottak be a tableten előzőleg, azt nem tudom. Valószínűleg azért nem csatlakozik, mert nincs engedélyezve, hogy automatikusan csatlakozzon.
Azért köszönöm a tippet. -
Kaptam egy tabletet ismerősömtől, aki véletlenül beállított egy PIN kódos védelmet, valószínűleg ez a képernyőzár PIN kódja.
Megfejteni nem tudom a kódot, így valahogy meg kellene kerülni. (A boltba már visszavitte, ott nem is hallottak még olyanról, hogy PIN kódot kérjen egy ilyen készülék.)Arra gondoltam, hogy valamiféle recovery módba belépve újra lehetne telepíteni a rendszert, de ehhez teljesen 0 vagyok.
Annyit sikerült elérnem, hogy a Vol - és a Power gomb együttes lenyomásával bekapcsoltam a gépet, akkor egy ilyenjelent meg a kijelzőn, innen nem tudtam továbblépni sehová. Recovery móddal nem találkoztam, de gondolom ehhez kellene egy alap ROM is.
Hivatalos oldalon semmi nincs, még a termék sincs fent.
ICS 4.0 van rajta, hogy ezen belül pontosan melyik, azt nem tudni...
Van a gépen egy reset gomb, de az csak kikapcsolja a készüléket (valószínűleg az akkunál csinál egy szakadást).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest