Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigpróbáltam egy halom kód kombinációt, egyik sem vált be.
Elvileg fel kellene ajánlania 5 próbálkozás után, hogy a PIN helyett a Google accounttal bejelentkezhetek, de nem teszi, mert nem csatlakozik a WiFi hálózathoz (megtalálja, de automatikusan nem kapcsolódik a nyílt hálózathoz). -
válasz
tjb007 #17839 üzenetére
Sajnos nem lehetséges, WiFi-re nem csatlakozik, hiába nyitom meg neki. Megtalálja a hálózatot, de hogy miket állítottak be a tableten előzőleg, azt nem tudom. Valószínűleg azért nem csatlakozik, mert nincs engedélyezve, hogy automatikusan csatlakozzon.
Azért köszönöm a tippet. -
Kaptam egy tabletet ismerősömtől, aki véletlenül beállított egy PIN kódos védelmet, valószínűleg ez a képernyőzár PIN kódja.
Megfejteni nem tudom a kódot, így valahogy meg kellene kerülni. (A boltba már visszavitte, ott nem is hallottak még olyanról, hogy PIN kódot kérjen egy ilyen készülék.)Arra gondoltam, hogy valamiféle recovery módba belépve újra lehetne telepíteni a rendszert, de ehhez teljesen 0 vagyok.
Annyit sikerült elérnem, hogy a Vol - és a Power gomb együttes lenyomásával bekapcsoltam a gépet, akkor egy ilyenjelent meg a kijelzőn, innen nem tudtam továbblépni sehová. Recovery móddal nem találkoztam, de gondolom ehhez kellene egy alap ROM is.
Hivatalos oldalon semmi nincs, még a termék sincs fent.
ICS 4.0 van rajta, hogy ezen belül pontosan melyik, azt nem tudni...
Van a gépen egy reset gomb, de az csak kikapcsolja a készüléket (valószínűleg az akkunál csinál egy szakadást).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest