- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 tablethez tudnátok billentyűzetes tokot ajánlani? Lehet bluetoothos, vagy kábeles megoldás is, lehetőleg magyar kiosztású, ékezetes betűkkel.
Különálló billentyűzettel (Logitech MK220) hosszú távon nehéz és sok helyet is foglal. Az előző (T1 7) tabletemhez egy Alcor KB 70x-et használtam, valami ehhez hasonló kellene, csak nyilván egy ~10"-es tablettel kompatibilis.
-
kalanchoe
senior tag
Én általában sorozatokat, TV műsorokat nézek rajta, szöveget írok és szerkesztek, böngészek, dokumentumokat nyomtatok, szóval rendesen kihasználom.
Tudom, notebook a megoldás ezekre, de teljesen jól megvagyok a tablettel is, még úgy is, hogy nem valami erőmű.Jelenlegi telefonom elég kompakt, készülékház mérete kb olyan mint egy 5-5,2"-es telefonnak, amiért nagyon szeretem. Csak nem igazán kényelmes rajta böngészgetni hosszú ideig.
Somatom: eddig én is így voltam, de most valamiért feljött bennem az ötlet, és eljátszottam a gondolattal.
zsoltzsolt: 1 GB. szerintem böngészni még talán ez is elég, ha nem valami komplett oldalakat akarok nézni.
Olvasni egy ebook olvasó tényleg jobb szerintem, a szemnek is kellemesebb. Nincs ebook readerem de ha olvasni szeretnél, szerintem jobb egy olyan. Ha PDF-et is kezelő olvasóra lenne szükséged, akkor érdemes nézelődni, szerintem van pár olyan készülék, ami tudja ezt. -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 mellé szerintetek érdemes venni egy 7 inches tabletet másodlagosan, böngészésre, útközbeni használatra? Egy Lenovo E7 tabletet néztem eddig, árban, küllemben szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest