Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 tablethez tudnátok billentyűzetes tokot ajánlani? Lehet bluetoothos, vagy kábeles megoldás is, lehetőleg magyar kiosztású, ékezetes betűkkel.
Különálló billentyűzettel (Logitech MK220) hosszú távon nehéz és sok helyet is foglal. Az előző (T1 7) tabletemhez egy Alcor KB 70x-et használtam, valami ehhez hasonló kellene, csak nyilván egy ~10"-es tablettel kompatibilis.
-
kalanchoe
senior tag
Én általában sorozatokat, TV műsorokat nézek rajta, szöveget írok és szerkesztek, böngészek, dokumentumokat nyomtatok, szóval rendesen kihasználom.
Tudom, notebook a megoldás ezekre, de teljesen jól megvagyok a tablettel is, még úgy is, hogy nem valami erőmű.
Jelenlegi telefonom elég kompakt, készülékház mérete kb olyan mint egy 5-5,2"-es telefonnak, amiért nagyon szeretem. Csak nem igazán kényelmes rajta böngészgetni hosszú ideig.
Somatom: eddig én is így voltam, de most valamiért feljött bennem az ötlet, és eljátszottam a gondolattal.
zsoltzsolt: 1 GB. szerintem böngészni még talán ez is elég, ha nem valami komplett oldalakat akarok nézni.
Olvasni egy ebook olvasó tényleg jobb szerintem, a szemnek is kellemesebb. Nincs ebook readerem de ha olvasni szeretnél, szerintem jobb egy olyan. Ha PDF-et is kezelő olvasóra lenne szükséged, akkor érdemes nézelődni, szerintem van pár olyan készülék, ami tudja ezt. -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok,
Huawei MediaPad T3 10 mellé szerintetek érdemes venni egy 7 inches tabletet másodlagosan, böngészésre, útközbeni használatra? Egy Lenovo E7 tabletet néztem eddig, árban, küllemben szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX