- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatalka
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet keresnék, hátha tudtok segíteni nekem
Lehetőleg újat, 7"-nál nagyobbat szeretnék, de meggyőzhető vagyok mindkét esetben.
Itthon vásárolnám maximum 60 ezer forintig, leginkább filmezésre, játékra lenne.Asus ZenPad 10 Z300C volt egy kiszemeltem de az akksi nekem gyengének tűnik, de nyugodtan javítsatok ki
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
fatalka
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet vásárolni, 30-40e között.
Leginkább netezésre és gps-nek használva, így fontos lenne hogy wifi nélkül is gyorsan találjon jelet.
LG GPad 7.0-t néztem eddig, mert a knock on miatt könnyebb az autóban is életet lehelni a kijelzőbe.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Esetleg alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest