Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
t20
újonc
válasz
cidalain #64058 üzenetére
Wifit használok csak, de mikor mértem, hogy mennyi idő alatt merül le, nem ment se a wifi, se más alkalmazás a játékon kívül, és a legkisebb fényerőn volt. Minden automatikus frissítés ki van kapcsolva. Az energiagazdálkodásnál az Ultra energiatakarékos mód van bekapcsolva, és ha a képernyő kikapcsol a wifi is.
Cella készenlét: 44 %
Android OS: 39 %
Képernyő: 7%
Facebook: 4 % (Ezt tegnap szedtem le, tehát nem érdemes figyelembe venni a tegnapelőtti mérés kapcsán.)
Android rendszer: 3%
Táblagép - tétlen: 2%Fejlesztői lehetőségeknél az animációkat kikapcsoltam.
És így a 9 órához távolról sem volt köze egy egyszerű játéknál. De, hogy egy másik példát is mondjak. PowerPointról tanultam, kicsiben ment, nem volt kivetítve, a fentebb írt beállítások itt is érvényesek voltak. Fél óra alatt szintén 10%, egy óra alatt 20%. Nem tudom már, hogy mit csináljak, de nagyon idegesít ez a helyzet. -
t20
újonc
Sziasztok!
Elnézést kérek, ha rossz helyre írok, de már egy ideje figyelemmel követem a topicot, gondoltam itt lenne érdemes segítséget kérjek.
Tanácsra lenne szükségem. Csütörtökön vettem életem első tabletét hosszas utánajárást követően és arra jutottam, hogy az Asus MeMo Pad 8 Me581CL lesz a jó választás. A legfőbb szempont, az volt, hogy sokáig bírja az akksi. Én beállítottam minden energiatakarékos megoldást de eléggé el vagyok keseredve. Elsősorban tanuláshoz, másodlagosan filmnézéshez netezéshez használnám, játékra meg csak unaloműzésképp. Az elején feltűnt, hogy nagyon gyorsan merül csak azért, mert a beállításokban változtatgatok. Kipróbáltam egy játékot (PixWords) is, wifi nélkül legkisebb fényerőn, és fél óra alatt 12%-ot merült, de ha netezésre használom akkor se jobb a helyzet. Ez normális? Én úgy voltam vele, hogy inkább rááldozok több pénzt és veszek valami erősebb gépet pláne, hogy mindenhol az volt feltüntetve, hogy filmnézéssel és netezéssel akár 9 órát kibír. Én akárhogy számolok teljes feltöltöttséggel még az 5 órát se éri el, így meg számomra nem éri meg a rááldozott pénzt.
Valaki tudna megoldást erre a problémára? Mit csináljak? Vigyem vissza és cseréltessem ki?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Lenovo Tab 7 Essential
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest