- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
muszor
tag
Utólag ennél a tabnál max sztem csak az
LG G Pad 8.3 V500 (1.7 GHz Qualcomm Snapdragon 600/16 GB/2 GB/Android) lehetett volna jobb a még jobb proci miatt igaz? Bár annak az akkuideje meg ki tudja milyen -
-
muszor
tag
válasz
tjb007 #53404 üzenetére
A SAMSUNG Galaxy Tab 4 7.0 Wifi 8GB fehér tablet (SM-T230) hátránya az általad ajánlottakhoz képest?
-
muszor
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretnénk kérni, mert hála a magasságosnak, a media markt visszaadta a 10 hónapja vásárolt myaudio new line x2 táblagép árát, mivel a szervíz nem tudta javítani. Rengeteg baj volt vele. Kaptunk egy levásárolható kártyát, és most új táblagép vásárlása előtt állunk. Talán android ..
Internet, youtube, facebook alkalmazás lenne rajta használva, mint tudjuk, utóbbi kicsit akad, ha nem elég erős a gép. Szeretnénk, ha egy oldal 1 mp-en belül betöltene, ami a hardvert illeti. Megbízható márkát szeretnénk (ritka szervízigény), ár-értékben a lehető legjobb választást keressük. A max költség amit kiadnánk rà, 55000 Ft. 7 collnál ne legyen kissebb. Sajnos csak a media markt jöhet szóba a levásárolható kártya miatt. Én az online áruházukra gondoltam. Hátha ott több minden van, mint a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest