Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szertz

újonc

Sziasztok! Tudna valaki nekem is segíteni ebben a sokakat érintő problémában?!

Van 2 darab kínai gyártmányú tabletem. Mindkettővel az a probléma, hogy az android felirat betöltésénél megáll és tovább semmi. Próbáltam a Hard reset-et is megcsinálni, de semmi javulás, nem indul el az android. Ezen kívül az alábbiakat próbáltam:
    1. Megkerestem a panelen lévő sorozatszámot, ami alapján letöltöttem az andriod rendszer img. fájlt (Q8_v12.img).
    2. Csatlakoztattam a tabletet a számítógéphez, de egyiket sem ismerte fel, sem az XP-n, sem a WIN7-en.
    3. Emiatt az egyik lehetőségként a PhoneixSuit programmal nem tudtam az img fájlt áttölteni a tabletre, így nem tudtam újratelepíteni az androidot.
    4. Másik lehetőségként a PhoneixCard programot használtam volna, hogy az img fájlt kiírjam egy 2Gb-os micro kártyára, de miután ez megvolt és betettem a tabletbe, hibát írt ki és szintén nem tudtam újratelepíteni.
    5. 3. lehetőségként simán kimásoltam a micro kártyára az img fájlt, betettem a tabletbe és mintha Hard reset-et csinálnék, ott az SD kártyát választottam ki, de szintén nem jártam sikerrel.
    Várnám az ötleteket, hogy ilyenkor mi a teendő, mert nagyon nem hagy nyugodni, hogy miért tették ilyen bonyolulttá a tabletek újratelepítését?
    Köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák