- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szertz
újonc
Sziasztok! Tudna valaki nekem is segíteni ebben a sokakat érintő problémában?!
Van 2 darab kínai gyártmányú tabletem. Mindkettővel az a probléma, hogy az android felirat betöltésénél megáll és tovább semmi. Próbáltam a Hard reset-et is megcsinálni, de semmi javulás, nem indul el az android. Ezen kívül az alábbiakat próbáltam:
1. Megkerestem a panelen lévő sorozatszámot, ami alapján letöltöttem az andriod rendszer img. fájlt (Q8_v12.img).
2. Csatlakoztattam a tabletet a számítógéphez, de egyiket sem ismerte fel, sem az XP-n, sem a WIN7-en.
3. Emiatt az egyik lehetőségként a PhoneixSuit programmal nem tudtam az img fájlt áttölteni a tabletre, így nem tudtam újratelepíteni az androidot.
4. Másik lehetőségként a PhoneixCard programot használtam volna, hogy az img fájlt kiírjam egy 2Gb-os micro kártyára, de miután ez megvolt és betettem a tabletbe, hibát írt ki és szintén nem tudtam újratelepíteni.
5. 3. lehetőségként simán kimásoltam a micro kártyára az img fájlt, betettem a tabletbe és mintha Hard reset-et csinálnék, ott az SD kártyát választottam ki, de szintén nem jártam sikerrel.
Várnám az ötleteket, hogy ilyenkor mi a teendő, mert nagyon nem hagy nyugodni, hogy miért tették ilyen bonyolulttá a tabletek újratelepítését?
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest