Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Ez lehetne akár általános android kérdés is, mégis itt teszem fel, hátha tablet specifikus a dolog.
Ismerősöm tabletén a képek nagy többsége duplán jelenik meg a galériában és egy másik képnézegetőben is. Amik "újonnan" készültek azok nem. Valamit csinálhatott vele, amit nem tud visszacsinálni. Természetesen nincsen egyik kép sem fizikailag kétszer a háttértáron, megnéztem. Mikor egy illetve másik verzióját nézem ugyanannak a képnek, annyi bennük a különbség, hogy az egyiknél más "Besorolás" van megadva, mint a másiknál. Léteznek "fájlnév.jpg" és "fájlnév" besorolású képek mindenből amit régebben készített. Kerestem, hogy hol lehet az összes kép besorolását "törölni" vagy szinkronizálni, de nem találtam. Van bármi ötletetek arra, hogy miként tudna újból "egészségesen" képnézegetni?
Köszi!
-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek.
-Nem akarok bele sim-et rakni.
-Elsősorban netezésre lenne használva.
-A keret felső határa 50k legyen mondjuk.
-A méretről annyi elképzelésem van, hogy legyen közepes vagy nagyobbacska, de semmiképp sem óriási, mivel női kezekben lesz.
Természetesen szeretnék valamilyen megbízható márkát.
Előre is köszöntem a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX