Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendd77
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy L001-26V típusú kínai tábla pc-t. Rendesen működött, de csináltam rajta egy gyári visszaállítást, és azóta nem akar bekapcsolni. A jelzőfények világítanak, előjön, hogy boot in recowery mod, és semmi, megakad. A jobb alsó sarokban látom, hohy milyen android van rajta, de nem tölti be a rendszert. Valami javaslat? Hogyan raknak szüz gépre android rendszert? Megrotolnám, de nem látja a számítógép, élő kapcsolat kell a számítógéppel. Sd kártyáról nem lehet telepíteni, mint pl a Huawei S7 Slim dload mappával?
Köszi bendd77 -
bendd77
csendes tag
Szisztok! Segítségre lenne szükségem, van egy Tablet L001-26V egy kínai tabom. bekapcsolom, és azt írja ki, hogy boot into recowery mode, és megakad. Jó volt, csak gyári visszaállítást csináltam rajta, és azóta nem kapcsol be. Szerintetek mi lehet a baja? Megrotolnám de semmit nem találtam róla, se eredeti rom, semmi.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest