Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
10" tabbol mik a jelenlegi jó vételek? 30 nagyon maximum 40 körül van értékelhető vétel? Az Onda V975-el szemeztem, de így hogy elszaladt a dollár már sajnos 45-re jön ki az adók nélkül ami bőven túl lenne a kereten.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B
üzenetére
Aliról. A 16 gigás kb 280 dollár jó eladótól, az áfával is 85 körül van attól függ mennyi az árfolyam (240-es dollárral számolva tokkal vonóval 87k)- De hardveraprón is szokott lenni, meg a Xiaomishop.hu is fogja forgalmazni kb ugyan ennyiért vagy minimálisan drágábban.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B
üzenetére
Mint tulaj ezt minden szempontból meg tudom cáfolni. A thermal throtting ha jelentkezik is nem igazán befolyásolja a játékokat, nekem legalábbis 3 óra Most Wanted illetve 1,5 San Andreas után sem kezdett szaggatni. Nem tudom talán ha órákat benchmarkolsz akkor kijön throttling kimutathatóan.
A bloatware nem tudom mi akar lenni, egyik Xiaomi szoftvert sem kötelező használni (pedig amúgy marha jók) a rendszer meg nincs megpakolva mindenféle hülyeséggel, meglehetősen minimál. A MIUI főleg az új V6 olyan vajsimán fut, hogy öröm nézni. Még az új iPad Air-el rendelkező ismerősöm is azt mondta, hogy nah ilyen ha valami smooth. Semmiféle szaggatás vagy akadozást nem láttam mióta megvan a tablet.
Amúgy kb 2 hetente jön OTA frissítés, új funkciók, támogatás, javítás úgyhogy ezzel a résszel sincs gond.Szerintem a rewiev-k nagy része valami kezdetleges szoftverrel készült, én is sok postot láttam, hogy így meg úgy szaggat, de azok 90%-a nyáron keletkezett, mondjuk októberi postot nem igazán látni.
-
nemlehet
őstag
Az egyik ismerősöm szeretne tabletet venni. Én sajnos ebben az árkategóriában nem vagyok otthon úgyhogy kérnék egy kis segítséget.
10"-os legyen és 30-40-ből kijöjjön. Igazából teljesítményileg egy Galaxy Tab 2 7" volt az amit mondott, hogy olyasmit szeretne, ez szerintem egy nem túl combos követelmény. Külföldi/kínai rendelés is játszik minden gond nélkül, de ebben az esetben az áfa is legyen benne az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX