- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Tablet-lázban égek, nagyon szeretnék egyet, de nem tudok dönteni. Olyan tabletre lenne szükségem, ami 10 colos, legalább HD kijelzője, normális autófókuszos, jobb esetben LEDes kamerája, és normális hardvere van. És szeretnék valami márkásabba, vagyis nem névtelen legyen. Mindenképp itthon venném. Jelenleg Samsung telóm van, a márkahűség jegyében szétnéztem arrafelé, és a régi Note10.1 az úgy bejövős, de a számomra megbízhatónak tűnő helyeken 120k körül mozog. Asus laptop lévén abban a márkában is szétnéztem és a Memopad FHD 10 tetszett, de sok rossz tapasztalat van róla itt PH-n a topikjában.
És arra jutottam lehet egy iPadra kéne beneveznem (tudom androidos topik, nem kövezzetek meg). Vagy megérheti iPad áron androidos táblát venni? Hosszú távra venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest