Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dio111
tag
[link] erre valaki?
-
Dio111
tag
Sziasztok!
Féligmeddig vághat csak ide de nemtudom hol tudnám megkérdezni, kellene 1 szivargyújtós töltő a buszba (12V) amiről a tablet is elmenne illetve a mobilnetes cucc. Ezt néztem ki tud erről valaki valamit vagy megbízható ilyesmit ami le is ad kb 3 A-ert. "Canyon CNE-CCA23SB" -
Dio111
tag
Sziasztok!
Nézegetem itt az aprót tabletet, nagyobb telót keresgélve találtam is párat ami tetszene de nem tudom mi lehet az a " Wayteq garis "
Kicsit nemértem miért ezt irja ha megkérdem hol vetted valami zugboltba vagy kinából rendeltedre.
Köszi elöre is -
Dio111
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlasba kérném a segitségeteket.
Ami lényeges 7" GPS, Sim hely.
Eddig 1 BluePhanter Voyagert koptattam de kez a töltése rosszalkodni a buszba és hát nemtudom érdemes e lenne szórakázni vele, tehát a legfontosabb az lenne, hogy a gps része tökéletes legyen ne akadjon meg 800 1000 kmes távolságok kiszámolásában sem
és ne kerüljön horror árba 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

Dr.NX