- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
cs.zs. #95722 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Utánanézek ezeknek, bár első keresésre több ezek közül régebbi modell és nem kapható már.
Illetve nem vagyok biztos benne, hogy a dual BT elegendő képesség-e. Nekem például Oneplus 8 Pro telefonom van, 13-es androiddal, arra tudom csatlakoztatni egyszerre a két BT fejhallgatót, de ha elindítok lejátszást, akkor csak az egyiken szól, ha lejátszás közben átkapcsolom a kimenetet a másikra, akkor azonnal átvált arra, de az első elhallgat. Csatlakozik egyszerre a kettő, de nem tudom mindkettőre küldeni a jelet. -
marcee
addikt
Sziasztok!
Hosszú utazáshoz kellene 2 héten belül nagyképernyős (11"+) tabletett vennem. Nem kell nagyon komoly hardver, médiafogyasztásra használnánk, böngészés, filmnézés, streaming. Ami fontos, hogy tudjon egyszerre két fülhallgatóra azonos jelet küldeni. Lehet mindkettő BT, lehet az egyik vezetékes, az már mindegy. Úgy tudom a Samsungnak van saját Dual Audio funkciója, amivel ez megoldható.
Szeretném olcsón megúszni a dolgot, a Galaxy Tab A9+ 95e Ft-ért kapható. Hasonló áron vagy kicsit drágábban vannak erősebb, vagy nagyobb tárhellyel szerelt tabletek, csak azokról nem lehet tudni, hogy megoldható-e kettős hangkimenet. Redmi Pad 2, Redmi Pad Pro, OnePlus Pad Go, HONOR Pad 9, OnePlus Pad 2. 120-150e ft-ig hajlandó lennék elmenni, egy erősebb, nagyobb, fényesebb kijelzőjű tabletért, ha biztosan képes a dual audióra. Tud valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest