Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3
üzenetére
Az akkut elég takarékosnak mondanám, ha csak böngészel vagy netflixezel simán lehet benne 8+ óra. Én általában 40-80% metódussal töltöm, így olyat nem tudok mondani, hogy x óra erre-arra használva kijön.
Amennyiben konkrétum: ~5-6 óra Titan Quest full grafikán (ez 40-60 fps-t jelent egyúttal) kapta le 80-ról 10%-ra kb. Sztem ez szuperjó. Biometrikus azonosítás nincs ugyan, de az android nyújtotta pin vagy pattern feloldást használhatod, gondolom te is a szifonnal bankolsz, én az adatérzékeny dolgokat nem tableten végzem.S6Lite-ban segítek: az Exynos 9611 kb. a snapi 662-vel van pariban, több aspektusban gyengébb teljesítménnyel; azért már több, mint másfél éves gép, s akkor sem volt up2date. Még mindig túl drága, de a frissítések és a dex megjelenése dicséretes.
A Pad 5 procija 2 éves csúcs soc felújítása, UFS3.1-gyel, gyors komponensekkel. Nálam ezek döntöttek. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3
üzenetére
Ha ilyen sokáig használtad az Airt, akkor hosszú távra tervezel. Szerintem a több jobb elvet kövesd az időtállóság kedvéért: gyorsabb proci, több ram.
A Pad 5 ebből a szempontból jó választás lehet -én imádom-, ha együtt tudsz élni a jack és gps hiányával. A hang és a kép szuper, proci az említett felhasználásra overkill.
A Samu A7 sorozata nem rossz a kívánalmaidhoz, de ha kicsit is többet szeretnél, elvérzik. -
Jarod1
veterán
válasz
Macisajt3
üzenetére
Pár hete én is így voltam, ezerféle gyártó, ezerféle méret..
A Huawei-n nem lesznek Googles appok, bár ha harapott almás voltál ez akkor nem jelent gondot..Amit javaslok menj be egy Média Márkba, vagy emagban ahol vannak kiállított darabok, így kézzelfoghatóan
meglátod melyik jó neked. méret súly rendszer...aztán megrendelheted akárhonnan is.
én amúgy nagynak találtam 10 colost szóval 8,7 Es SAmu tab A7 lett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX