- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23542 üzenetére
Akkor ez kilove... mert gyari ROM-mal sem volt jo!
(#23540 ) Tenager18
Akkor kezdtem el ROM-ozni, amikor elojott a hibajalenseg, azota csak rosszabb. Bar nem vagyok tokeletes, de szinte kizart, hogy en rontottam el! Lehet, hogy sokan tokeletesen boldogak lennenek ezzel a tabbal, ahogy van, csak en utalom, ha nem teszi a dolgat!Ez mar nem az elso kinai tabom, es mivel a tobbi is kuka, azt hiszem, felesleges probalkoznom tovabb, hogy olyat talaljak, amit elegedetten tudnek hasznalni. Ha veszek meg, akkor sem napi hasznalatra fogom! Arra rendes kell!
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23522 üzenetére
Szerintem akkor is inkabb egy olyat vegyel, amire van rendes hazai support! Szerintem az sem art, ha all a keszulek mogott valami nagyobb ceg.
Ez alapjan talan a SGT-P3110 a legolcsobb, es mar hasznalhato tablet. Ne tevesszen meg, hogy nem IPS, nagyon jo a kijelzoje. (Sok kinai IPS-nel jobb.)(En, csalodott Ainol Novo7 Aurora II tulajkent irom ezt. Sokan irjak, milyen jo, de igazabol szerintem nem az. Mar rogton nem volt igazi. Elkezdtem ROM-okat teszegetni ra... no, azota kuka... mar elo se szedem, csak kiprobalni, ha van uj ROM, hatha megjavul.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest