Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspall
aktív tag
válasz
Belako
üzenetére
A Concorde Tab One-ra nem készült 2.3-as ROM, pedig lehet, hogy tényleg az lenne rá az igazi, én is kipróbálnám. Én már mindent felraktam rá, ami hozzáférhető, de egyiktől sem táltosodott meg, szerintem próbálj megbékélni azzal, ami rajta van.
Ha nagyon belassul, vagy rosszul működik állítsd vissza gyári állapotba és aztán minél kevesebb dolgot telepíts rá. A Concorde fórumán azt is megtalálod, hogyan lehet újrarakni a romot, ha a visszaállítás nem használ. -
válasz
Belako
üzenetére
A mifit beallitod vagy telepitorol geppel vagy ha azt nem igenyli akkor a szokott modon pl 168.192.1.1 beirva a bongeszo cimsoraba majd belepes,jelszo: admin , admin nevvel es amit ott beirsz a wpa titkositas alatt jelszonak azt kell megadni a tabletnel az elso csatlakozaskor. A mifi vagy mobil routernel pl tp-link 3040 lehet neked kell majd beallitanod a 3g-t tobbnyire a betarcsazo szam a *99# szokott lenni a tobbi hogy jelszomvagy egyebek a szolgaltatotol fugg . A mobil routernel figyelni kell hogy a stick kompatibilis legyen vele, a mifinel nincs ikyen gond mert abba csak a simet rakod bele.azert probalj akksisat nezni , mint a fentebb emlitett tp link , mert nagyobb mobilitasod lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX