Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Sami22 #39023 üzenetére
"Hiszek neked amúgy, mert még tényleg nem láttam"
Ezért kell elmenni egy Mediamarktba, ott ki van rakva sokféle eszköz. Kezdve a legszutykabb 800x480-as felbontású ragyás pixeles rettenetektől a nagyon jó képű 7"-os, 1280x800-asig, és a retinás iPad4, Nexus10 táblákkal bezárólag. -
tjb007
nagyúr
válasz Sami22 #61361 üzenetére
A dokkoló nélküli TF303CL-en (amin van HDMI kimenet is) kívül maradt még két versenyző, a Samsung Galaxy Tab S 10.5 és a Lenovo Yoga 2 10".
Én a Windows 10 érkezésével a Windowst tartom jelenleg előnyösebbnek (aztán majd kiderül), de ez én vagyok.
Mindig a használati szokásból kell kiindulni: mire használom, milyen programokat/alkalmazásokat használok, ezek a programok/alkalmazások elérhetők-e az adott rendszerre, milyen ezeknek az alkalmazásoknak az "állapota, helyzete" (pl. mennyire bugos, mennyire foglalkoznak vele stb.).(#61362) freeroam12
Pontosan melyik modellről van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest