- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dao02
csendes tag
válasz
Drizzt #94542 üzenetére
Nekem a lagg nem tűnt fel, bár ennek több oka is lehet.
1. Csak 2 napos a gép, és "sajnos" dolgoznom is kell, ezért max. 2x2 órát használtam, feltelepítettem a streaming appokat, elindítottam 1-1 már ismert jó minőségű filmet, és gyönyörködtem. A Netflix nekem eredetileg is prémium, a TV-m miatt.
2. Sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, mint a TV (LG C1), és a Galaxi S5e-nél is simábban fut.
3. A streamingen kívül mást még nem futtattm rajta.Engem igazából a töltő sem érdekel. A használat mennyisége alapján ritkán kell tölteni, azt pedig éjszaka normál (lassú) töltővel is megoldom. Okos konnektort használok, megfigyelem a töltési sebességet (az első föltöltésen kívül még nem is töltöttem), és az alapján leállíttatom a töltést (időzítővel), inkább még a 100% elérése előtt. Ez működik egy régi Galaxy A -val is, ami 7/0-24 ben időjárásállomásként bekapcsolt képernyővel működik, illetve reggelenként rádiónak használjuk egy soundbarral. Az okos konnektor úgy kapcsolgatja a töltőt, hogy az akku 65-75 %-os tartományban marad.
Szóval egyelőre nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged