- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
RedCactus #92928 üzenetére
Az előzményekben ott van, hogy a 81 éves édesanyámnak kerestem ill. itteni ajánlásra vettem meg a P11-et.
A tok már az én választásom, és most próbálok belőni mindent, mielőtt átadom neki.Nem vagyok műszaki analfabéta, és ma megnéztem egy iPad tokot, ami ugyanez a konstrukció. A működés lényege az, hogy a visszahajtáskor a fedlap eredeti éle kétféle módon is rögzül, nem csak neki ütközik a tabletnek. Egyrészt van egy végigfutó árok, amibe belemegy a fedlap éle, másrészt mágnesesen is odacuppan, és ez a két dolog tartja stabilan a megtámasztó "háromszög" formát, nem csupán a visszahajtás, mert az nem elég. Mindez a ma megvizsgált iPad tokon remekül működik, ennél a toknál azonban mindkét dolgot elszúrták. Az árok nem elég mély, ezért a fedlap éle kipattan belőle, másrészt a mágnes halàl gyenge. Ez a két hiba elég ahhoz, hogy a visszahajtott támasz instabil legyen, a tablet súlyának hatására kipattan a hátlap abból a kis horonyból, és a háromszög szétcsúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest