- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#42308056 #87684 üzenetére
Hááát, hogy az +5 cm jelentős-e, nézőpont kérdése.
Ahogy írtam, én igazából arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy tablet lehetne akár sokkal nagyobb vagy (!) a telefon kisebb (és spec. ennek örülnék igazán).#87685 blueye
6,4" vs. 10,4" igen, ennek már van értelme, de az a 10" lehetne akár 12" (nekem pl. ilyen méretű a kis notebook-om). Számomra az élvezetes filmnézéshez a 10-12" az ideális.#87686 Somatom
"Ne csak az átlót nézd, hanem a képarányt is!"
Jogos! Én mondjuk épp ezért visszahoznám nem csak a kisebb telefonokat, de a 16:9-et is (imádom a Sony telefonok design-ját, de a hülye képarány miatt valószínű sose vennék)"Sokkal szívesebben használnék teló helyett egy 7-8" -os tabletet."
De, nem feltétlen kellene vagy-vagy dönteni egyik, vagy másik mellett. Alapvetően mire lenne való egy telefon? Navigálás, zenehallgatás, fizetés, egy-egy információ gyors megkeresése (amire "út közben" szükség lehet). Mindemellett fontos kéne, hogy legyen (szerintem), hogy kicsi, hordozható, "észrevétlen" legyen. Ezzel szemben ma mindent is a telefonnal akarunk megcsinálni, miközben sokaknak még a tetejében ott egy 8-10" tablet is.#87687 Dr.NX
"Korábban mutattam képet a különböző ... "
Na, ebből a listából én az elsőnek és mondjuk az utolsó előttinek vagy az utolsónak látom értelmét. A Lenovo Tab V7 (6.95"), Huawei MediaPad M5 Lite 8 (8") és a Lenovo Tab3 8 Plus (8") -nak (pedig ilyen van nekem is) nem sok értelmét látom a mai 6,5-7" telefonok világában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kuponkunyeráló
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest