Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezért kell ilyen esetben mindig unboxing videót készíteni. Legfőképp, ha a csomagolás sérült. Itt márpedig annak kellett lennie. Ha, nem, akkor küldtek neked egy törött kijelzős tablet-et...
Nem akarlak lelombozni - még jobban - de ahogy itt előttem is írták - kutya nehéz ehhez kijelzőt találni (én is próbáltam). Rohadt nagy a kavarás. Én már csak ezért is kerülöm az ilyen "B" vagy "C" kategóriás márkákat, mert kb. nincs két egyforma termékük (mindig azt rakják bele, ami épp kéznél van). Support / alkatrész nincs, vagy ha mégis, korlátolt ideig.
Egyébként legalább bekapcsol, működik?#87632 PitLee
Ezt néztem én is, de már ott bukott a dolog, hogy nem jó oldalon van az önimádó kamera lyuka... szóval, ja, ez sem az ALLDOCUBE-hoz való. -
PitLee
őstag
Kijelző / lcd is kuka lett ?
Ha csak az értőfelület azt nem lehet külön kapni cserélni ?
Anno amikor egy ősöreg Lenovo-n a kijelző elreccsent, szétszedtem és a hátuljáról néztem számokat, lehet nálad is az volna a tuti, mert lehet, hogy több eszközbe is szerelték.Kínai dolgokban néven keresni nem mindig jön be, mert képesek egy terméket 10 néven árulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX