Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Ezek másod vonalas kínai gyártók
írom ezt úgy hogy több ilyen tablettel találkoztam az évek során És szoftver betegségeken kívül más probléma nem volt velük általában. nyilván nagyobb a hibalehetőség mint az első vonalas társaik esetében. A másik az azért mert neked nem volt szerencséd egy modellel, az nem jelenti feltétlenül azt hogy az adott márka fosch.ilyen készülékekből sokat eladnak szerintem és sok az elégedett vevő is nyilván ha sok lenne a panasz akkor javítanának a minőségen
ezektől a gyártóktól szerintem Kínában sokkal gagyibbak is léteznek amík aztán tényleg fos tenger minőségűek.
Jó minőségű gyártók például a hüvely,Lenovo, saomi. Ezeknek persze ára van nem is kevés.
Felsoroltakból is meg nagynevű márkák esetében is ha megtalálsz egy hibás készüléket akkor ugyanúgy soha többet nem veszel adott márkától másik eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Projektor topic
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Home server / házi szerver építése
- Óra topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
írom ezt úgy hogy több ilyen tablettel találkoztam az évek során És szoftver betegségeken kívül más probléma nem volt velük általában. nyilván nagyobb a hibalehetőség mint az első vonalas társaik esetében. A másik az azért mert neked nem volt szerencséd egy modellel, az nem jelenti feltétlenül azt hogy az adott márka fosch.ilyen készülékekből sokat eladnak szerintem és sok az elégedett vevő is nyilván ha sok lenne a panasz akkor javítanának a minőségen
ezektől a gyártóktól szerintem Kínában sokkal gagyibbak is léteznek amík aztán tényleg fos tenger minőségűek.
Dr.NX