Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Ezek másod vonalas kínai gyártók
írom ezt úgy hogy több ilyen tablettel találkoztam az évek során És szoftver betegségeken kívül más probléma nem volt velük általában. nyilván nagyobb a hibalehetőség mint az első vonalas társaik esetében. A másik az azért mert neked nem volt szerencséd egy modellel, az nem jelenti feltétlenül azt hogy az adott márka fosch.ilyen készülékekből sokat eladnak szerintem és sok az elégedett vevő is nyilván ha sok lenne a panasz akkor javítanának a minőségen
ezektől a gyártóktól szerintem Kínában sokkal gagyibbak is léteznek amík aztán tényleg fos tenger minőségűek.
Jó minőségű gyártók például a hüvely,Lenovo, saomi. Ezeknek persze ára van nem is kevés.
Felsoroltakból is meg nagynevű márkák esetében is ha megtalálsz egy hibás készüléket akkor ugyanúgy soha többet nem veszel adott márkától másik eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Posta, csomagküldés
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Byintek Love U14 Projektor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
írom ezt úgy hogy több ilyen tablettel találkoztam az évek során És szoftver betegségeken kívül más probléma nem volt velük általában. nyilván nagyobb a hibalehetőség mint az első vonalas társaik esetében. A másik az azért mert neked nem volt szerencséd egy modellel, az nem jelenti feltétlenül azt hogy az adott márka fosch.ilyen készülékekből sokat eladnak szerintem és sok az elégedett vevő is nyilván ha sok lenne a panasz akkor javítanának a minőségen
ezektől a gyártóktól szerintem Kínában sokkal gagyibbak is léteznek amík aztán tényleg fos tenger minőségűek.
Dr.NX