- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
t72killer #84987 üzenetére
Igen is, meg nem is. A Guglinak, vagy a Waze -nek hiába magyaráznám, hogy 18m hosszú vagyok, 4m magas és 40 tonna. Szóval, IGO, csak nem Androidon. Kipróbáltam a tabomon a Nextgen -t, de olyan bugos volt, hogy a próbaidő végén uninstall lett. Amúgy sem bízok a telós, tabos megoldásban. Navisat játszani talán jó, de nekem az kevés.
-
cidalain
veterán
válasz
t72killer #84987 üzenetére
Azért a Gugli, és a Here is elég nagy helyet foglal, ha offline akarom hasznáni. Szerintem ezekhez képest jobb az IGO. (Bár sokat számít, ha csak itthon használom 99%-ban, akkor nem kell full EU térképeket magunkkal vinni, mert minek. Ráér akkor feltenni, ha külföldre megyünk - ilyet meg nem tudom tud-e az IGO). De persze én ha használok valamit, akkor Waze. És ha zavar a mobilnethasználat, akkor a tervezés után kikapcsolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest