- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
A probléma ottvan hogy ez nem választék, mert pl volt kezembe ilyen és valami eszméletlen kényelmetlennek találtam, ha utána azt nézem hogy ez 120ért vagy egy ipad2 kicsivel többért, könnyebb feladni az androidot mint az IPS panelt, gáz hogy ilyen hatalmas (mert ez biza hatalmas egy tabletért) összegnél járunk az első IPS nél, és még válogatni se lehet.
Különbség van a 20 as meg 120as tft között is, nagyrészt csak szar vs jó belátási szögekben, de az IPS más kategória, kb a legrosszabb is jobb a legjobb TNnél.Egyszerűen nem értem a logikát, amikor a TN paneleket "védi" az ember egy beszélgetésben monitor kérdésben, mindig az jön fel elsőnek hogy "úgyis csak egy pozícióbol nézem, abból meg a TN is szép és nem torzít (annyit)" ami részben igaz is, csak nem tabletekre, az a kezedben van és mindig más szögböl nézed, tehát nekem a logika azt diktálná hogy ide sokkal elöbb illene bevezetni az IPSt, és sokkal kevesebb létjogosultsága van a TNnek.
Akármennyire is nézem a harmadik tabletem is valami kínai "csoda" lesz, annyira elégedtlen vagyok ezekkel a "korrekt" gépekkel.
Ha már itt tartunk SmartQ Ten2-vel van tapasztalata valakinek? A linken épp mostanában dobták rá még az ingyen postát is, amivel marhára barátságos áron megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged