- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalee
aktív tag
válasz
cidalain #84159 üzenetére
Úgy érzem magam mint a Steve Martin filmben: a műtét sikerült, a doktor meghalt.
Kijelző, akksi cserélve. Az akksi tegnapi cseréje után (köszi a 18650-es ötletet Cidalian) most nem csinálja a folyamatos be-kikapcsolást, be is tudom kapcsolni, működik szépen. Amikor rádugom a töltőt akkor (kikapcsolt állapotban) mutatja, hogy tölt, de a töltöttség nem megy feljebb az eredeti 5%-ról, sőt csökkent is egyet. Valamit lehet ártani neki (újra kell kalibrálni valamit), ha már ennyit vergődtem és költöttem rá? -
hbala
aktív tag
válasz
cidalain #84159 üzenetére
Szia!
Nekem egy Yoga Tab 3 Plus-om van, az is csak zizeg nem kapcsol be. Korábban ha töltöttem 100 százalékot mutatott, majd amikor lehúztam a töltőről, már csak 60-at. Akkura tippeltem én is, de sajnos nem értek a cseréhez. Tudnál esetleg valamilyen megbízható helyet ajánlani, ahol megcsinálnák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest