- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tvamos #84080 üzenetére
Nem feltétlen, egyszer vettem egy wifi tolató kamerát. Beüzemelve létrehoz egy hotspotot, amihez tudok csatlakozni telóval. Hát ez ilyet nem csinált. Készítettem videót, onnan hogy tápra kötöm, rajta amper mérővel hogy semmi fogyasztás nincs, telón wifi scan hogy nincs ott a hotspot. Visszaírták, hogy a teló nem is kapcsolódik a hotspothoz, azért nincs kamerakép, én vagyok balfék. Alit nem érdekelte a videó, nem értett hozzá, a seller meg ezt írta, neki hittek. Mérgemben szétszedtem (nem belépő szint, kell hozzá elektronikai tapasztalat), és a végén a szaros csati volt félrekötve, a táp +, és jelvezeték volt felcserélve. Szerencsémre, mert így nem dobtam ki 25 dollárt az ablakon...
Ugyanakkor minden más esetben kapam refundot. Most 4-5 termékem jön Aliról, és jelenleg mindegyik elkallódottnak tűnik, ami gáz, mert egyszerre 4-5 refunddal elég gyanús leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest