- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
zebede #78269 üzenetére
Sziasztok!
Én is 8-9" körüli tabletet keresnék. 40-50k környékén. 3GB RAM, FHD vagy nagyobb felbontás. Játék(gpu) nem szempont, wifi only is elég GPS és egyebek nélkül, de nyilván ha van benne extra, 4g, gps, ujjlenyomat olvasó, stb...az is jöhet.
4:3 képarány preferált, de 16:10 is jöhet.
Itthon nem sok alternatívát látok, kicsit drágábban, 60 körül Lenovo Tab 4 8 Plus. De nem tudom mennyivel vagyok előrébb a híres Lenovo supporttal.
Huawei T5 pedig már túl nagy.
Kínaiból viszont nem tudom melyiket lenne érdemes, Teclastokról a topicjában sok jót nem olvastam, összeszerelési minőség, egyéb gondok... az fontos lenne, hogy alap bugok ne legyenek, pl. wifi normálisan menjen, stb... és hosszú távon se legyen gondja, se hw se sw oldalról.
(Lehet, hogy ez soknak tűnik, de annyira nem magasak az igények, pl. évekig elvoltam Op3n Dott-tal is.Sw oldalról nyilván az már kicsit megkopott.)
Amiket néztem:
Teclast M89
Teclast T8
Chuwi Hi9 Pro
ALLDOCUBE Cube X1
... és most az itt felsoroltakat is átnézem még.Melyik lehet hosszabb távon jobb választás? Minőségre, támogatásra.
-
Moleman
addikt
válasz
zebede #78269 üzenetére
Ez a Global Mi Pad 4 akkor jó választás lenne? Szimpatikus, hogy Snapdragonos, elég rossz élményeim voltak az MTK procikkal a múltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hobby rádiós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest