- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
zebede #78269 üzenetére
Sziasztok!
Én is 8-9" körüli tabletet keresnék. 40-50k környékén. 3GB RAM, FHD vagy nagyobb felbontás. Játék(gpu) nem szempont, wifi only is elég GPS és egyebek nélkül, de nyilván ha van benne extra, 4g, gps, ujjlenyomat olvasó, stb...az is jöhet.
4:3 képarány preferált, de 16:10 is jöhet.
Itthon nem sok alternatívát látok, kicsit drágábban, 60 körül Lenovo Tab 4 8 Plus. De nem tudom mennyivel vagyok előrébb a híres Lenovo supporttal.
Huawei T5 pedig már túl nagy.
Kínaiból viszont nem tudom melyiket lenne érdemes, Teclastokról a topicjában sok jót nem olvastam, összeszerelési minőség, egyéb gondok... az fontos lenne, hogy alap bugok ne legyenek, pl. wifi normálisan menjen, stb... és hosszú távon se legyen gondja, se hw se sw oldalról.
(Lehet, hogy ez soknak tűnik, de annyira nem magasak az igények, pl. évekig elvoltam Op3n Dott-tal is.Sw oldalról nyilván az már kicsit megkopott.)
Amiket néztem:
Teclast M89
Teclast T8
Chuwi Hi9 Pro
ALLDOCUBE Cube X1
... és most az itt felsoroltakat is átnézem még.Melyik lehet hosszabb távon jobb választás? Minőségre, támogatásra.
-
Moleman
addikt
válasz
zebede #78269 üzenetére
Ez a Global Mi Pad 4 akkor jó választás lenne? Szimpatikus, hogy Snapdragonos, elég rossz élményeim voltak az MTK procikkal a múltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest