- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
ha lehajtom a kijelzöt, nalam üzemben marad ...mert igy allitottam be (cegnel ha szaladok egyik helyröl a masikra vele, ez a jo) persze ez csak kifogas-reakcio.
alvo allapotban fogyaszt a kikapcsolthoz kepest, nem ? vajon ha 12 orat alvo allapotban van, de nem kell ujraindulnia, melyik jobb es miben ?
"A tableteket meg nem lehet telefonként használni" ezt nem tudtam, es szomoruan olvasom, akkor ez a funkcio kiesett.
közben az összefoglaloban ajanlott Huawei MediaPad T3-et alaposabban megnezve ugy latom, hogy nem bövithetö a 16 GB-ja, a Lenovo TAB4 -be meg nem tehetö SIM - bar ha telefonnak nem hasznalhato, akkor csak gyorsitja az adataramlast ? arra szerintem nekem nincs szüksegem.
Viszont a Lenovo TAB4-ben nincs GPS-sem e szerint: https://gadgets.ndtv.com/huawei-mediapad-t3-4118-vs-lenovo-tab-4-8-4038 akkor ugye navigaciora sem hasznalhato
itt meg irnak ra GPS-t: https://tablet-pc.arukereso.hu/lenovo/tab4-8-za2b0059bg-p381897837/#termek-leiras
e szerint is van benne: https://www.notebookcheck.net/Lenovo-Tab-4-8-Tablet-Review.257896.0.html
mi a velemeny uj vs. hasznalt kerdesben, ha hosszu ideig hasznalnam (csaladban Toshiba laptop 10 eves, igaz, meglehetösen belassult már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged