- weiss: Pant* rant
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #71567 üzenetére
Ha már szóba hoztad Kínát, elég sok dual bootos eszközt látok jó áron az említett márkákból, viszont az android támogatása jellemzően megáll az 5.1-nél, illetve az Intel Atom / Android fúzióról is erősen megoszlanak a vélemények. A magam részéről hajlanék egy kínai vonalról beszerzett termék irányába, csak nem tudom, a fentebb leírtak mennyire jelentenek problémát a való életben.
Csak emlékeztetőül: én vagyok az, aki Lenovo TAB2 A10-30-at cserél éppen valami másra, és eddig a Samsung T580-on gondolkodtam. Utóbbival kapcsolatban kérdés, hogy kisebb boltokban már 68 ezer forint körül megkapható EU tartozékokkal, magyar nyelvvel. Lehet ilyen helyekről venni, illetve érdemes-e, mondjuk egy emag 83 ezer forintos árcédulájának függvényében? Ha jól látom, a gyártói garancia megléte / hiánya a különbség, amit még csak-csak benyelnék, de nem tudom, az ilyen készülékek frissíthetőek-e például rendszeresen, vagy valami mókolás van az egyenletben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Asztrofotózás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest